Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text och foto: Lindha W Gustavsson Copyright ( C )


"Starkskör"

Stundom fylls våra liv av oväntade
stormar som är svåra att skydda
sig från - i synnerhet om man ej
hunnit hissa några segel

Man tvingas då att navigera efter
bästa förstånd och det sunda
förnuftet som kan vara svårt att
tygla när det välver inombords av
starka känslor

Goda råd av andra är inte alltid
bästa lösning – utan endast den
egna kroppens signaler vet vad
som är bäst för att få stormen att
bedarra – lita därför alltid på din
egen styrka

FÖR...

DEN FINNS – och du finner därmed
lösningar som håller för den ”starksköre”






Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 417 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-23 15:53



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Fin bild!
Fina sanna ord om livet!
/kram
2016-08-16

  soligajag_1 VIP
En fantastisk dikt om dessa känslostormar som pågår inom en!
DU har satt ORD på dessa!!
Jag ser mig själv.. i denna styrka som du oxå besitter!!
Vill, , Vill inte ge mig!!
Bokmärkte genast!!
2016-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson