Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt mig vila mot din arm

jag vill vada i ditt rus

sprätta upp din blus

och låta knapparna falla



för att få se ditt hjärta på nära håll

för att se det bulta för en stund

och lägga fingrar på dess sår



och blott en sekund

känna att jag har en plats

innanför all din smärta




Övriga genrer av Gin83
Läst 294 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-07-23 17:06



Bookmark and Share


  annapoem
Både busig och djup.
I en och samma pendel.
Så som det ska vara
2018-08-21

  M:tin
Vackert!!!!!!
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83