Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möjligheterna är oändliga!

Ingenting alls
inte ens en skönhet
strålar klarare och tydligare
än ett gott hjärta!
Och det kan göra sig
förstådd på alla språk!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-23 20:56



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Grattis till Corren-publiceringen som Dagens dikt!

Även Grattis till de många andra dito publiceringarna!

Monica på Servicehuset hälsar så gott.
2016-08-09

    Dan Myrbeck
Ja, helt klart en viktig
egenskap!
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt