Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljuva kärleksminnen

Ljuva kärleksminnen finns
kvar i inre förråd
plockar emellanåt
fram dem ler och tänker
vilken tur jag haft
som fått känna uppleva
dess ljuva omsvepningar
värmande hjärteslag
ömma mjuka famn
heta lustfyllda kyssar
hudars beröring
hungriga längtan
som fick uppleva
sin vackraste mättnad
kärlekens möte
blickars beröring
som smälte två till ett
stort pulserande hjärta
värmande glöd
ett brinnande hav
lever förevigt!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-11-01 13:06



Bookmark and Share


  Maud Louise
Värmande, härliga minnen som aldrig kan dö......
2021-11-03

  Bibbi VIP
Gillar detta mycket.
2021-11-02
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP