Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en del av det nationella kulturarvet, det är de som orsakade en plockad gås lidande hud, fjädrar på standby. talgkörtelsjukdomar porer, gjordes så trött på Jerkers…


Dårar, men många.

( Bild:

Så, nästa gång du vill räkna ut personligheten hos en viss person, titta bara på hans hand. Tar mindre än 59 sekunder och du kan bli av med en hel del krångel. Vad säger det om din personlighet fingerlängd.Jämföra längden på pekfingret till den enda ringen och se om du passar en av funktionerna)

 *men dåren som inte är arrogant, då den är inte illa nog för den delen.  

"Två gräver, fem på kartan kräver."

- Jag lärde mig att växa  Jag ser utan att vara alltför stark. Övertygad om att människor bygger sin lycka på lidande av sina vänner Är bara ett fåtal som smide civilisation varje dag och resten bara signera närvaro boken.  Illaluktande ålderspension ges hög,  medan till slavar skärs rättigheter. Om tiderna fanns några herrar och flera slavar, idag finns många mästare och några slavar. Du är inte slagen med piskor, de piskar dig inte fysiskt heller utan verbalt och beteende.  Du hör alla dessa människor besitter-vulgär-roa ring med skratt som naiva men ren själ och förbanna dem med avsmak outhärdlig.  Dessutom dessa masters är Synska: läsa tankar på avstånd och se det som på en skärm i deras sinnen allt du gör, så uppnåddes demokrati!  De flesta utnyttjar, mockas och plågor minoritet.  En minoritet av ärliga, nyktra och villiga att hjälpa andra.  Syndrom mänskligheten är densamma för två tusen år: Bastards, Single-Jesus som berättar sanningen.   Mänskligheten betalas för att begå självmord, gå till djävulen!




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 241 gånger
Publicerad 2016-07-24 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP