Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solstrålars lek

Solkatters innerliga värme
Fångar folks uppmärksamhet

Leker Följa John med varandra




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 493 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-24 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg