Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre hemma hos Gud

 

 

Både ett barn fött

som ett barn som inte föddes

är lika mycket ett Guds barn.

 

Ett litet barn som i barmhärtighet 

som slipper bli fött

till ett intetliv.

 

De barnet

har det bättre hemma

hos Gud!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-24 23:28



Bookmark and Share


  Elias N. Lockne
Vackert skrivet! Jag förstår inte Gud, jag relaterar inte till allsmäktiga, jag ser honom inte trots att jag letar, men jag vet att om han finns, då är jag ett Guds barn.
2016-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...fint skrivet...
2016-07-30

  mare VIP
Absolut
omfamnad
i evig kärlek!
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP