Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRBJUDEN KÄRLEK

Jag älskar dig med kärleken som är förbjuden
men jag kan inte sluta
Du får mig att känna som ingen man har kännt innan
Med bara en blick så svävade jag
Jag drömmer att dina armar är runt mig och dina
läppar är på mina

När du ser på mig ryser jag in i min själ
Mitt hjärta slår volter
I min dröm är jag sexig tycker du,det finns inget slut
på allt jag kan göra för dig
Jag älskar dig så mjukt som pastillen på en blomma
Denna hemlighet kan bara vara acceptabel i min dröm
där mina fantasier flyter fram på kärlekens flod

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 224 gånger
Publicerad 2016-07-25 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj