Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hej kära vänner i ansiktet på hyrbilar

Hej kära vänner i ansiktet på hyrbilar.
Jag kallar byn till att börja jobba med sugklocka. Du lyssnar på något som inte har något emot att hoppas på en viss typ av hjälp. Sånt kommer att biluthyrning i diket efter jobbet. Jaha okej men ändå. Det finns viktigare japanska gökmarker att ha i åtanke eller i bakgrunden. Nähä jaha okej då. Men framför allt är ple plom plum pluggad och bländande och kompledigheten jäkligt stadgad just efter den andra chansens väder. Jag kallar härmed till chutney och charmörers vaniljsocker med bäddbar madrass.
Tack för i afton. Glöm inte så bra och villor.




Prosa (Kortnovell) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 563 gånger
Publicerad 2016-07-25 02:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Jahaaaa.....vad säga om denna text?? Kul...
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP