Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

heim sikker læst


det året ensam i korridorerna
längden av oändligheten
stegen lika långa som vägen ut

på dagen inombords
på kvällen kräks han tårar

möt mig på slutet
i början på mitten

vi ses någonstans
där det är tyst / där det blåser i träden

som knutarna är borta
och det som till synes är rakt
hennes våfflade hår

den dagen på sommaren
du fick något som du behövde
du bad inte om det

med fickorna fyllda gick du åter hem till ditt.




Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-31 21:36



Bookmark and Share


  Burn
jäklar så mycket fina rader här! de fyra första stroferna tycker jag väldigt mycket om, de är väldigt starka och särskilt den första är riktigt mäktig.


2016-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP