Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Husläkare"

Husläkare var en av de "välsignelser"

som Alliansen begåvade osss med

Husläkare låter ju borgerligt och tryggt;

nästan med en doft från hovets domäner

Men hur har det utfallit ?

Efter en tid med sin utvalda husläkare

finner man att vederbörande

blivit vald av så många

att man måste ta någon som är ledig

den gång man är i akut behov

eller behöver en uppföljning

Och till slut har man tappat kontakten

med sin husläkare

Var det så här man hade tänkt sig det hela ?

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-25 10:54



Bookmark and Share


  i af apa
tror det var tänkt så
att de som har pengar
söker privatvård
& de som Inga pengar har
få gå med rumpan bar,
som oftast...
2016-07-25

  Öknens Ros VIP
Det var nog ett inte särskilt genomtänkt förslag.
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP