Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett narcissistiskt äventyr med sexuell underton



Pojkvännen och flickvännen ser så lagom kåta ut när de upptäcker att de fastnat i deras gemensamma selfie. Himmel och pannkaka, de kommer verkligen inte loss från semesterbilden.

Flickvännen skriker hysteriskt, men ingen hör henne förutom pojkvännen som får tinnitus. Det som började som ett narcissistiskt äventyr med sexuell underton känns endast destruktivt.

Terapeuten ber flickvännen måla ballonger, men hon kan inte sluta gråta över att selfien blev så ful. Den tog liksom död på kärleken och de som skulle leva lyckliga tillsammans i alla sina dagar.

_______________




Prosa av Jag är fan större än Sartre VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-25 11:29



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
tvelfie?
2016-08-09

    Elisabeth Nilsson VIP
Inger vacker bild, men verkligheten är sällan vacker för många egon. Hur som helst, bra nutidsbild.
2016-07-25

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ni äger en förmåga till att färga edra ord och meningar så att det för vissa sensibla läsare framstår likt en tavla.

Ngt:av en outsider här" å med den förkortningen mena jag inte "Nougat" för då får du bara en massa felsökande godissugna.
Continue you Writing !
2016-07-25

  Annie b'larsson VIP
Du svartmålar tvåsamheten, parförhållandet. Nu är det ju så att allting bygger på det. Om vi vill ha barn och det vill de flesta, så måste vi leva tillsammans och försöka klara av det på nåt sätt. Det finns exempel också på äktenskap som fungerar. Där parterna har varit kloka och lärt sig allt efter som, vad som krävs för att leva ett bra liv tillsammans utan att kväva varandra. Det handlar väl, som allt annat om att bli vuxen.
2016-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Jag är fan större än Sartre VIP