Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tycker är mycket viktig komma med det översättning den här gången för svenska kvinnor evolution och bättre information vad är vi på väg med liberalisering av medeltider orgier. Utvecklingen av kvinnors frigörelse ibland orsak till politisk asyl


MALAWI- "sexsession" med barn, visar BBC i sin dokument.

http://www.travelforum.se/destinationer/afrika/malawi/

 

http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/92528

 

En omänsklig praxis som händer i Malawi där flickor i åldern några bara några år knappt nått puberteten de genomgår i en  grotesk behandling.

Det avslöjades av BBC i en dokumentär speciell.

 

 

När flickor når puberteten tidigt, de ges till en man vid namn Eric Aniva, med smeknamnet "Hyena".

Han kommer att ha sex med den unga, på uppdrag av en praxis som så kallade att gå i normala och nå mognad!

Han får betalt pengar för sina tjänster, och priserna på ett sådant barbari är mellan 3 och 5 dollar, /sexsession  visar BBC i sin dokument som plockas upp av Daily Mail.

 

Det största problemet är att mannen lider av HIV, och föräldrar som erbjuder sina unga flickor här mannen inte vill höra om kondomanvändning.

 

"Alla unga flickor finner stor glädje i ha mig som en" hyena "

 

De är verkligen stolta över detta och berätta för andra flickor och människor som den här mannen är en riktig man som kan göra en kvinna lycklig " säger en man från  området.

 




Prosa av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-25 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP