Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den är bedräglig


Ensam fjäril vingar spröda
iklär sig tro
och hårdaste manpansar

genom kulor och granater
fjäril far
luftvärns sken flackar
fjäril

fjäril
fjäril
fjäril far
o fjäril

flyger flyger modig fjäril
gäckar och far
förbränd av en cigarettfimp
av fjäril är bara aska kvar




Fri vers av Cugel
Läst 623 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-07-25 23:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Gick inte att sjunga. Gick att läsa dock. En text låter sig inte alltid sjungas. Men läsa går ju. Kanske till bakgrundsmusik.
2017-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Cugel
Cugel