Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ur en film

"Är du nära?"
"Väldigt nära" svarar jag
Knappar in portkoden,
går in i den gamla hissen som gnisslar när den öppnas
Pulsen stiger
Våning ett
Två
Tre
Fyra
Med skakiga fingrar rättar jag till håret i spegeln

Kliver ur,
tar stegen mot din dörr
"Dunk. Dunk. Dunk."
Bankar hjärtat
Bankar knytnäven mot trädörren

Stilla. Tystnad.
Andetagen har upphört
i samband med att du nu ler mot mig
och kollar på mig med din busiga blick
Allt sker som i slow motion

Kroppen tillåter mig att hämta andan igen
när du hastigt drar mig genom hallen
med min hand i din




Fri vers av artaug
Läst 558 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-26 00:15



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Spelar verkligen som en film i huvudet, det här var fint :)
2016-07-27

    dethärärjag
wow!!
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug