Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomsterängen

Jag sådde en blomsteräng
i den tidiga vår
jag drömde om sommaren
men tiden går.

Min blomsteräng blev gles
men ändå fin
de blommor som grodde
är lönen min.

Jag nänns inte plocka
de får stå kvar
och blomma på ängen
alla sommarens da'r.

Så är det med lyckan
den kommer då och då
inte så ofta vi önskar
men vacker ändå.

Ta vara på stunden
den är ju så kort
kommer en vindpust
flyger den bort.

Men ännu en sommar
skall blommorna gro
och sprida sin lycka
det är min tro.




Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-26 08:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Kloka ord! Så är det, både blommor och lycka kommer då och då.
2016-07-26

  Öknens Ros VIP
Kloka ord! Så är det, både blommor och lycka kommer då och då.
2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP