Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan äter sig mätt ...

 

vid den spruckna tröskeln

blickar längtan långt bort

någonstans i horisonten

där glittrar ett kärt leende

och skyndsamma steg som vidrör ett hjärta

drömmarna fått vingar

far uppåt och framåt

ljuva toner spelar upp från hjärtkammare

skynda skynda

släpp inte iväg den lycka




Fri vers av Rise Little One
Läst 284 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-01 20:52



Bookmark and Share


  Quasimodo
Mycket längtan som går över avstånd utan hinder i en skön känsla och vilja att nå ända fram!
2016-10-03

  Fem hjärtan VIP
Underbar poesi!
2016-10-03

  Karina"Kia"
Ett kärt seende och ett lyckorus som bara bubblar fram..men ta det bara lugnt ..för mötet kommer bli storhjärtat..vackert fint


Vilken härligt upplyftande kärleks lycklig dikt..att få återse något så bubblande ge glädjen i sig så man knappt kan hålla tillbaka sin lycka!
2016-10-01

  M M Mannheim VIP
......ja vid målet för längtan! Vackert!
2016-10-01

  H.C.B
kram så fint
2016-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One