Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I livets skola







Det förflutnas lektioner

har gjort mig bättre förberedd

att möta framtidens




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2016-07-26 11:54



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Klokt tänkt och fint formulerat!
2016-08-02

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man lär så länge man lever och har oftast nytta av det man lärt...fint...
2016-07-30

  Karina"Kia"
Så sant, men man kan alltid lära sig nytt!

Livets skola tar liksom aldrig slut!
2016-07-29

  Anya VIP
Vilken goding. Mycket sann.
2016-07-27

    Dan Myrbeck
Det stämmer. Särskilt inom ett av mina områden - matematiken - bygger ju alla resultat på tidigare.

Ingen är fullärd.

Inte ens jag.
2016-07-27

  Gunnel Eriksson VIP
Det gäller att ta vara på sina erfarenheter. Grattis idag.
2016-07-27

  Maria Sundelin VIP
Så är det nog för de flesta
Kramar
2016-07-27

  Åsa Njunjes
Så sant och stärkande rader påminner om att hitta något positivt med det "svåra".
2016-07-27

  Niliboy
Ja, livet är en skola för den vetgirige å sökaren!
2016-07-27

  överlevaren VIP
Livserfarenhet...bra ordat!
2016-07-26

  Blomma-Stjärna VIP
meningsfullt!

2016-07-26

  Sommarina VIP
Ja så sant. Livet är fullt av lektioner.
2016-07-26

  M.Eta
Klokt sagt.
2016-07-26

    ej medlem längre
Ja man lär så länge man lever!
2016-07-26

  Karina"Kia"
Så sant och mitt i prick!

Livets ryggsäck har sitt innehåll stort
vackert och med en tyngd av vältänkta ord<3
2016-07-26

    ej medlem längre
ja, rätt tillvaratagna, så är förflutna händelser viktiga för nu och se...
2016-07-26

    ej medlem längre
Orden speglar livsvisdom och erfarenhet.
2016-07-26

  Öknens Ros VIP
Kloka ord att lägga på minnet.
2016-07-26

  Rise Little One
Tidigare erfarenheter spelar en stor roll i vårt liv!
2016-07-26

  Marianne Räf
Så riktigt tänkt å skrivet ! :)
2016-07-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, man lär sig förhoppningsvis. En del lär sig aldrig. Bra tänkt och diktat!
2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP