Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


http://www.tickld.com/x/23-emotions-we-all-feel-but-dont-know-the-names-of


Känslor vi har men inte vet namnet på

livet
jag har skrapat lite i nedre hörnet på den del jag kan urskilja av den större bilden 
den större bilden ingår i ett fraktalt mönster
men om det vet jag ingenting
jag har ristat in ett bomärke och satt ett par kladdiga avtryck
om det är med lingonsylt eller blod ska vara osagt
egentligen är jag tacksam att jag inte förstår livet
en ögonblicksbild av helheten skulle bränna ut min hjärna
och det är så långt all samlad visdom hittills nått
vi står och trampar på ett ställe utanför en låst port
kretar in våra små märken
försöker klättra - inte sällan på varandras staplade kroppar - för av någon anledning har livet lagt ner obotlig nyfikenhet i oss
i oss fraktaler




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 473 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-26 13:54



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Fint acceptans och släppa andarna fridvisdom
naturen behöver inte oss
vi behöver den.
2016-08-09

  Eva Langrath VIP
Tycker om dina filosofiska ord
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger