Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens gång.

Till frukost håller det stora lövträdet mig sällskap
genom fönstret.

Solen smälter isen i eftermiddagens whiskeygrogg

Mot kvällen sträcker sig långa skuggor
efter en paj och vin i kylskåpet.

Vid midnatt samlar jag alla medverkande
till en genomgång av dagens händelser.

Sömnen ger oss godkänt
och drömland tar över.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-26 14:27

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som Kapten på skutan.
Vid dagens slut
Haft allt i sin hand
Dagen förlupit väl.
Och nu får vila ut.
Mästerligt skriftat!
:)

2016-07-29

  i af apa
så enkelt
naturligt skrivet
som poeten föddes
med pennan i handen...

det är minsann inte det lättaste
skriva enkelt.

bravo!
2016-07-26

  Ingrid Trolle
En riktigt fin dag
som du tecknar
här för oss.
2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram