Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar om päls och läder


Hornprydd


Djuriska väsen
Syns spela under huden
Tyglade av lust

Pälsprydda piskor
Hörs sjunga över ryggar
Röda ränder föds

Dans genom smärta
Med hornprydda älskare
Bländade av glöd

Djuriskt hjärta slår
Som klövar mot betongen
Ekot andas än




Bunden vers (Haiku) av Gärdsmyg
Läst 290 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-26 16:11



Bookmark and Share


  Engel
Välkommen
till den mörka sidan.
2017-02-07

  Burn
haha, fan alltså, jävlar vad jag gillar den här, kraften i den är helt enorm! fucking hell! varenda rad är ju en adrenalinkick. älskar mest:

"Pälsprydda piskor

Hörs sjunga över ryggar"

och

"Dans genom smärta

Med Hornprydda älskare"

det bränner och brinner där, det är verkligen bländande glöd, och just detta med dans genom smärta är så sant. ja du, här släppte du på, och du kan verkligen göra det. jag bara läser och läser - och ler.


2016-08-13

  S.A.I. Steve Lando VIP
horngudar älskar vilt
men ack, Diana, förtrollar oss allt

äger våra sinnen

/ mycket snygg dikt, magiskt i sin aura, likt ärendet
2016-08-04

  Ponkla
Hett tema och bra formulering av dikterna, men ta bort punkterna!

Mvh, Ponkla
2016-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Gärdsmyg
Gärdsmyg

Mina favoriter
Sorgefågel - Senryu