Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till mina barn



ni gjorde det bästa
av våra barndomar

det ser ut
som ni kommer
att kunna skratta en dag

tack vare gråten




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-27 09:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
säker text, helsvetsade versrader
2016-07-27

  Öknens Ros VIP
Ibland skrattar man så man gråter glädjetårar.
2016-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP