Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan

våldet är ett mörkt ansikte
dolt av sig egen skugga
och med ett kulhål i pannan




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 436 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-28 14:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Våldet har många ansikten men aldrig vänliga ögon.
2016-07-28

  Nanna X
Hu, det var svart.
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP