Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek, erotik


venus

Det är så lätt att dö sa han
men svårt att leva
Jag: det är så lätt att leva
med din hud med dina händer
sluta tänk på döden döden att det vänder vänder
måste måste bara lite mer just där ja där
Gode Gud för dina händer dina tänder dina läppar
när dom inte pratar med mig

är jag kär




Fri vers av @moder_justitia_txt
Läst 212 gånger
Publicerad 2016-07-27 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

@moder_justitia_txt
@moder_justitia_txt