Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvärme, "hot" i dubbel bemärkelse

När alla yngre semesterfirare är ute och uttalar sig

om det fina sommarvädret

så låter det som ett hån mot alla gamla och sjuka

som är bundna till sitt hem i storstaden

eller på ett äldreboende

och som upplever hettan som en tortyr

Svetten rinner och kläderna blir blöta av svett

Termometern har ofta stått på 33-34 grader inomhus

Expressens Ann Bäsen tog upp denna problematik

i gårdagens nummer av tidningen

och i dag är där en stor uppföljning

då artikeln väckt stor uppmärksamhet




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-27 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP