Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad


Saknar dig oerhört
känner mig inte hel utan dig,
aldrig har jag upplevt att jag dig stört..

Alltid har du funnits där för mig
burit mig tryggt när jag haft det svårt,
vet ju innerst inne att jag behöver dig..

När jag varit under jorden,
och inte klarat att ta mig upp på egen hand
har du alltid lyft mig upp med de uppmuntrande orden..

Min kärlek sen barnsben har du alltid varit
även om jag dig många gånger svikigt så har du
funnits där för mig fastän mitt liv ofta varit snarigt..

I din varma famn vill jag alltid vara
se in i dina trygga kärleksfulla ögon,
men mitt ego säger att jag mig själv alltid ska klara..

Min smärta kan endast du bota
jag vet det så väl min älskade vän,
men orkar inte ännu i mitt hjärta börja rota..

Du som är min tröst
som skänker mig frid i själen,
varför lyssnar jag inte till din röst?

Vet ändå att jag kommer att finna dig igen
ditt liv och all din oändliga kärlek du gav till mig,
min älskade far och vän jag tror nog att du har det på känn..

Jag älskar dig




Fri vers av marjasara
Läst 682 gånger
Publicerad 2006-05-09 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marjasara
marjasara