Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ord kan missförstås, misstolkas och kan få en annan mening i en annan persons öron


Ordens tolkning

Det gäller att välja rätt ordalydelse

för när orden skall föras ut

så sitter mottagaren

där och väger

på guldvåg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-28 07:53



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, fel kan det bli ibland, av misstag.
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP