Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hängivenhet

Tänk så mycket som mänskligheten åstadkommit

tack vare sin hängivenhet på alla områden

Många har utfört ett hängivet arbete

för freden

för frigörelse av alla de slag

för barnuppfostran

för sexuell upplysning

Men även på det individuella planet

och jag tänker då på alla konstnärer och författare

som utfört hängivna arbeten

som än i dag hänför människorna




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-28 08:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP