Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var god och dröj !

Vad är det för besvär ?

frågar telefontjänsten hos Vårdcentralen

Ja besväret är att jag lider av en livshotande sjukdom

och behöver tala med en ansvarig läkare

om hur jag ska kunna få hjälp att överleva

Om jag får en tid först om två månader

är kanske min egen tid redan ute

Ridå!




Övriga genrer (Satir) av Valter Örn VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-28 11:48



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Fruktansvärt är det!!!
2016-07-31

  Magica VIP
Ja det är inte klokt!
2016-07-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Vården av idag! Man ska vara frisk för att vara sjuk.
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP