Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonstop gratis rådgivning!

Sitt hjärtas röst bör man följa
inte låta nå´t dess önskning överskölja
för side step där är så svårt att dölja
för det är bra på ett, att en olydig förfölja!

Det motar in vem som helst i ett hörn
bryr sig inte om, om man får en törn
man tror det måste ha ögon som en örn!

Och om allt har det hum
och vet vad som pågår
trots det är dolt i ett inre rum
och hjärtat blir aldrig tyst eller stumt
det vill bara ett att vi följer
dess råd till varje tum
DET VA´LA INTE DUMT!




Bunden vers (Rim) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-28 12:12



Bookmark and Share


  limerick VIP
Nej, inte alls dumt!
2016-07-28

    Dan Myrbeck
Hjärtats röst säger att
vi ska följa magkänslan
och rösta med fötterna!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt