Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen från DÅ

Min text hittar Ni på min blogg www.alvathepoet.blogspot.com




Övriga genrer (Kåseri) av Alva Johnsson VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-28 12:21



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Det var en riktigt fin text.
Inspirerande
Kanske jag skriver om dofterna på vinden jag också en gång
2016-07-28

    ej medlem längre
Så trevligt berättat om barndomsminnen! Tack för att jag fick läsa!
2016-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP