Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Limerick i repris


Med rosa rosetter...

En munk uti Vadstena stad
han kom en morgon trippande glad
har damtofflor på!
Du har bytt kön nu då...?
Oh nej! Från fel sida gick åstad...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-28 16:44



Bookmark and Share


  ULJO
en var bra
2016-08-04

    Maria Malm
Underbart!
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt