Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

Varm sol
och härliga bad
Vindstilla kvällar
och solstolar i rad

Inga måsten
inga krav

Njuter till fullo
av sommarens prakt





Fri vers av Cajsa
Läst 436 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-28 21:38



Bookmark and Share


    AA VIP
Fint. Det gör även jag. Njuter.
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg