Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Multi-Tasking

Lyssnar på musik full, full som ett ägg
Röker som en borstbindare
Förståndet tappat likt dalade tårar
Corona i sanskrit betyder
”sol öga” eller ”the all seeing eye”
Kan inte säga att jag är speciellt ledsen för vad som händer…
Jag har längtat efter en redig kris,
ett riktigt domedagsscenario
Multi-tasking

Det finns en matematisk betydelse här någonstans
Rädda ögon, munskydd
Sett så mycket fult som jag åter sett
många scenarios fulhet
Kan Gud tyda svenska
”jag har sett vad han gett och jag är inte imponerad”
...
Fast,
är rätt säker på att Gud säger samma sak om mig
vi avslutar med denna gemytlighet




Prosa av Alexander Gustafsson
Läst 150 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-25 16:08



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Ger tanke-associationer. Än är inte
människan maskin beskyddad
Bara kött och blod likt andra
däggdjur och med sjukdoms
Förhindrande överdåds
spridning inuti det
Känsliga krets
-loppet?


2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson