Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min son


Du är mitt hem

Käraste
Jag är bara på genomresa.
Jag är gäst i din verklighet
Jag vill bara ta en bit av den
Hem till mig
Du behöver inte förändra något för min skull
Jag hittar alltid hem till dig
Käraste
Så länge du vill att jag ska hitta hem till dig
Käraste
Du behöver inte åka till Stansted
Det räcker att du möter mig vid hållplatsen
Jag hittar alltid hem till dig
Du är mitt hem




Prosa av Janina Kaminska
Läst 393 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-07-29 02:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar i kärlekens namn!

2016-09-04

    Ingrid11
å så fin!!!
2016-08-25

  Marita Ohlquist VIP
Med kärlek stor!
2016-07-29

    ej medlem längre
Kärlek i varenda ord
2016-07-29

    ej medlem längre
Fint!
2016-07-29

  Quasimodo
Vackert och med mycket kärlek!
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska