Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spår i sanden

Du är inte mer
Än spår i sanden
Som vågorna spolar bort
Vita sjön hälsar dig välkommen
Välkommen hem
Drunkna i Vita sjöns gåtfullhet
Eller springa
Tillbaka till livet
Tillbaka till någon
Du är mer än
Spår i sanden
Som vågorna
Sköljer bort




Fri vers av Janina Kaminska
Läst 591 gånger och applåderad av 39 personer
Publicerad 2016-07-29 02:53



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat och en känsla av hopp i texten,
2017-03-16

    ej medlem längre
Spår i sanden kan också vara spår i hjärtat och de senare spåren dröjer sig kvar - om minnet vill.

En mycket tänkvärd text som jag är glad att jag läst.

TACK!
2016-12-10

  Blått Norrsken VIP
Oh ; vilken vacker dikt du skrivit . Den var stark .
2016-10-18

  Jeremiel
Jag hör vågorna som renar min själ, suddar ut det jag gjort.
Rogivande!
2016-08-20

  Kim VIP
Förtröstansfull text…
2016-08-10

  Marita Ohlquist VIP
En fantastisk text som berör mitt inre!
Får mig att tänka på min dotter.
2016-08-05

  Karina"Kia"
Livet kanske bara är som att sköljas bort som spåren i sanden vid havet när vågorna skvalpar fram och tillbaka...

Livet slut kanske är att välkomna hem i Vita sjö!
2016-07-29

    ej medlem längre
Vi springer tillbaka till livet!! Kramar
2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Janina Kaminska
Janina Kaminska