Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en lätt omformulering av vad en kollega brukar säga


i rullning

fundera ett tag
innan du kritiserar den naiva gärningen

visst må den vara missriktad
ja rent av kontraproduktiv
men det är trots allt en gärning,
ett tecken på rörelse

Det är lättare att förändra riktning
på ett klippblock i rörelse
än att bringa ett stillastående i rullning

 




Fri vers (Fri form) av Mattias Alveteg (Lavtege)
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-29 09:08



Bookmark and Share


  Drömfångare
Ovanligt insiktsfullt av dig :)
2016-08-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ett riktigt bra råd...går att sätta in i olika situationer...
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Alveteg (Lavtege)
Mattias Alveteg (Lavtege)