Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något att bita i

- Jag ska äta gås med ägg.

- Är det en bra kombination?

- Ja, smörgås med pålägg.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Dan Myrbeck
Läst 431 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2016-07-29 16:17



Bookmark and Share


  anits VIP
Fyndigt skaldat igen!
2016-08-20

  Fem hjärtan VIP
Fyndigt!
2016-08-11

  Larz Gustafsson VIP
Var det inte den schlagersjungande hönsfarmaren Pål Paljett som uppfann påläggen?
Det är ett slags pålformade ägg som hönsen värper efter att man matat dem med pålrötter.
2016-08-09

  aol
Viktiga ord,
2016-08-05

  ULJO
Sommarens vitsigaste text?
2016-08-04

  Eva Helene VIP
Bra att du fortsätter förse oss med godbitar!
2016-08-02

  överlevaren VIP
Ord som ger mersmak!
2016-08-01

  lila fjäderblomman VIP
Smaklig spis! Det är väl nåt att bita i, spisen alltså! ;)
2016-07-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Smörgås kommer
från den tiden man
kärnade smör hemma.
Småklumpar flöt upp
liknades vid gås...
Lagom stor att bre
på ett bröd... Men
många ansåg att det
var tvesovel, när man
la pålägg på, ja dubbelt!
Men så tänker väl ingen nu!
Tokrolig text!
2016-07-31

  Gunnel Eriksson VIP
Kortversion av ord blir annat tugg.
2016-07-31

  Ingrid Trolle
Fyndigt som vanligt :)
2016-07-30

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...låter gott...nu blev jag sugen...
2016-07-30

    ej medlem längre
Kul och fyndigt som vanligt! :)
2016-07-29

    ej medlem längre
Haha!! Fyndigt - pål-ägg! :-) Riktigt bra.
2016-07-29

  Karina"Kia"
Du är då framtidens man som satsar lite extra med en text..Smörar på lite extra*Bloink*Du kopplar då ihop ;-)

Jag är beredd att vilja säga att du är en riktigt PålÄggskalv

*Tummen upp för denna,gillas skarpt*
2016-07-29

  Marita Ohlquist VIP
Måste nog sväljas helt så vitt jag förstår!
2016-07-29

  Blomma-Stjärna VIP
en gås med smör på och så ägg därpå - eller hur ;-) ?
2016-07-29

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul kombo!
2016-07-29

    ej medlem längre
En kombination som duger alla dagar!
2016-07-29

  Per Drysén
Smarrig kombination med smör på.
2016-07-29

  Maria Sundelin VIP
Kan bli svårsmält
2016-07-29

    ej medlem längre
En smaksensation för en läckergom!

2016-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck