Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Event. hittas nå´n melodi...


Killar & Tjejer <3-ats grejer!

Killar, när vi ser er en och en
och även hela bunten på en rad
då blir man ju bara ett
så hjärtans glad!

Och att ni för alla finns
inte bara för oss kvinns
utan vänskapstråden
även mellan bröder spinns
det är ju så kamratskap vinns!

Ni är ju så sköna att se
att ha och ta! Kan nå´t bättre va´?
Där alla tillsammans blir ett gott glatt team
på riktigt och inte bara stannar av i nå´n dream!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-29 20:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
absolut, vi finns tillhands för er att bruka hur ni än så vill:)
2016-08-04

  lodjuret/seglare VIP
Få är nog trots det ändå de
vilka vill synas tre om tre
oavsett deras kön eller lyte
sturska såväl som litet knyte
om sig själva har de ingen idé
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt