Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hårfin skillnad mellan vän och fiende

Vad där det i samhället som gör

att folk blivit så stingsliga

Rätt vad det är

har man kanske sagt något

som vederbörande uppfattar helt fel

Och sedan drar man ur kontakten

Man måste snart ha

en musikers tonkänslighet

innan man bör yttra någonting

annat än om väder och vind

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-29 20:17



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Du har verkligen skrivit DETTA med "Vän o Fiende" på ett sätt som jag känner.
Så är det i verkligheten oxå .
Bra skrivet!!
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP