Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I väntan på

 

Asfaltsblöt känsla av evighet

i ett muller av skriande längtan

under en

infernaliskt rungande tomhets

massiva jämrande ekande  

som en

tom parkerings krävande ödslighet

på en kal vit vägg av tystnad

 

 




Fri vers av Pappakartong
Läst 306 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-08-02 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pappakartong
Pappakartong