Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte lätt tala klarspråk!

-Men hur gick då simningen Sam?
Som nummer ett, du väl tog dig fram?
-Den betalade sig ej!
-Men vad menar du för nå´t, säg...
-Jag sa det ju, den blev OLÖNSAM!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-07-30 07:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Stackars Sam...han blir inblandad i allt möjligt...dock kul skrivet...:-))
2016-07-30

  Rise Little One
Härligt svar som gör mig glad!
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt