Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PRIDE 2016

 

regnbågen en bro

mellan hjärta och hjärta.

Kärleken en skatt.




Bunden vers (Haiku) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-30 08:32



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Sant om kärlek. Härlig!
2019-11-24

  catharina.jerbo VIP
JA! <3
2016-07-30

    ej medlem längre
Den här ljuvliga, kärnfulla och sanna dikten gör ig på bra humör!
2016-07-30

  Michaela Dutius
Tack Irene....för en enkel och talande poetisk text!
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP