Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fraktal

Jag köpte en gång på Tradera

en polerad fraktal från mineralriket

och som jag tycker är en vacker symbol

för vår samhörighet med världsalltet

Fraktala mönster återkommer i allt

I dig och mig, djuren och allt i naturen.

Jag kommer att köpa ett band

för att hänga den om halsen

för att påminna mig om detta

 




Övriga genrer (Kåseri) av Valter Örn VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-07-30 11:39



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Det sändes nyss på TV ett program om fraktaler, fascinerande. Fin dikt!
2016-08-03

  Stephie
en fraktal.. jag skulle vilja sett det.. din dikt är fraktaliskt fint!
2016-07-30

  Stephie
en fraktal.. jag skulle vilja sett det.. din dikt är fraktaliskt fint!
2016-07-30

    Sefarge VIP
I allet lever vi!
Med våra förmågor
och brister.
Tack för din
Visionära
Skrivelse!
:)
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP