Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2016


en kopp svart kaffe och en snus





stunder, dagar och år
förändrar oss
präntar erfarenheter i kropp och själ
som årsringar
tvingar oss att välja

när kaféerna på Edgware Street och krogarna i Soho
stänger
har solen sedan länge lämnat det småländska höglandet
och
minnet av Holms kiosk
förändrat en bygd

genom
stunder, dagar och år
förväntas vi
minnas
och märkta av erfarenhet
välja rätt spår




Fri vers (Fri form) av Christer Foghagen VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-07-30 13:42



Bookmark and Share


    Yeahsper
Otroligt bra! Gillar den mycket.
2023-08-31

  KYREUS of Sweden
Impressions!
2016-07-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, förhoppningsvis lär vi oss med tiden att välja rätt spår...fin text...
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP