Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
olika sorters mod.


En vemodig man

Tålmodigt går en man gatan fram,
saktmodigt, steg för steg,
ett vemod kring ögonen,
ryggen böjd,
som letade han efter något.

Vid 70 år hade han upptäckt kärleken,
som stannade hos honom i sex månader.

Försvann sedan.

Då kom tålamodet,saktmodet, vemodet.
Och ryggen kröktes.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 264 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-30 16:06

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Så sorgligt, men
det kan säkert
komma en ny
kärlek, för har det
hänt en gång kan
det hända två.
En fin skildring
som griper tag
2016-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram