Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men nästa gång...

En solvind drog
förbi min kind
värmde till...

Jag kände igen
dess drag
försökte i den
få tag...

Men som vanligt
var jag för sen
tafatt...

Men ändå hade jag
fått vara med
om nå´t där
jag satt...

Första gången
på länge min
spegelbild log
emot mig glatt!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-31 08:15



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Hej*
Underbart**
Ja Njut av Sol*Värme*
Så länge du kan*
Hösten är snart här!Kram
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt