Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se mig, Hör mig!

Du säger att ingen förstår dig, men jag förstår allt.
Du säger att ingen ser dig, men jag vinkar utan svar.
Du säger att ingen hör dig, men du har aldrig besvarat mina rop.

Din desperation är instängd mellan de murar du förstärkt.
Din fascination stannar inom dig, du måste släppa den fri.

Jag hjälper dig gärna.
Jag kan vara din ledstjärna.
Men du ser ju inte mig,
Du hör inte mig.

Genom din ignorans är vi båda dömda att vandra i mörkret.




Prosa av Linkan
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-07-31 16:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
begåvad lyssnar talet
2017-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Linkan
Linkan