Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text. Lindha W Gustavsson Copyright (C ) Fotot: Funnet på nätet


Bra bättre bäst!

Det är INTE viktigast
att VARA bäst i allt…

UTAN

viktigare att GÖRA
DET bästa man kan
i olika situationer…

Allt annat är överkurs
och står enbart för
behovet av att bli
uppmärksammad!




Fri vers av Lindha W Gustavsson
Läst 443 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-07-31 18:56



Bookmark and Share


  Änglaögon
Ja. Så sant så. Fint fångat.
2016-08-11

  Palett
Så bra text denna är, verkligen viktig att ta till sig !
2016-07-31

  soligajag_1 VIP
DENNA text gillade jag!!

Varför måste man TRO att man är så BRA i allt!! Orkar bara inte med sådana människor , just nu!! Usch o fy!!
Du har så rätt i detta!
2016-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Lindha W Gustavsson
Lindha W Gustavsson