Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ologisk Lycka


Idag på 60 år av Seger-bron,
tre dagar kvar till 61 år av Seger,
undrade jag om det är tillåtet,
tillåtet att vara så här lycklig?
Är det inte förbjudet att le,
så här brett, så här mycket?
Är du säker på att det inte finns
någon lag mot ologisk lycka?






Övriga genrer av josefina
Läst 615 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-10 08:37



Bookmark and Share


  Nem
Så brukar man känna ibland när det bara är sådär euforiskt. Och du skriver det bra....
2006-08-22

  Jean-Michel Orblin
En seger kostar ohygligt lidande. om det är nåt att fira?
Det finns kluvna känslor om du syftar på sovjets seger över nazityskland
2006-05-21

  Nils Sondefors
Mycket bra beskrivet och komponerat kära Josefina!

Jag antar att du lite grand menar att det är inte helt "naturligt" med denna närmast euforiska lycka? Det kan straffa sig?

(och är det inte därutöver också litet typiskt ryskt att säga: "De älskar och slår ihjäl med samma glada själ...")

Trevlig helg
önskar Nils
2006-05-12

    NoMi F
Så där kan man känna
lite då och då
Saker har hänt som inte
alltid var så lyckliga
Och så tänker man som du gör här
Fint skrivet
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

josefina
josefina